Nieuws

Geplaatst op 05 april 2009

Op 12 februari 2009 is overleden onze buitengewoon sympathieke medewerker Michael Hettiaratchi (voor velen bekend als Hetti) aan longkanker. Omdat de vooruitzichten niet zo rooskleurig waren hebben we gemeend in november 2008 af te reizen naar Sri-Lanka, en hebben zo afscheid van hem kunnen nemen. Hettiaratchi voelde zich gesterkt door zijn Heer en Heiland.
Hij heeft veel betekend voor onze stichting, en we zullen hem erg gaan missen.
Toch zal het vele werk voor de allerarmste kinderen hierdoor niet stoppen, maar zal verder gaan met behulp van zijn dochter Manisha. Zij heeft zijn taken overgenomen, niet alleen het contact met de families maar ook de reizen en trips naar en door Sri-Lanka.

Geplaatst op 24 december 2006

Op uitnodiging van het ministerie hebben we uitleg gekregen over heel veel zaken, zoals bijvoorbeeld de directe betalingen van sponsorgelden aan gezinnen.
Ook hier gingen twee mensen van het ministerie met ons naar de bank, om bijvoorbeeld rekeningen te openen. Geweldig in een woord. Wat wij al enkele jaren hebben geprobeerd lukte nu in een dag.
Dus telebankieren rechtsreeks naar uw sponsorfamilie is nu werkelijkheid geworden. Hierdoor zou een tussen persoon niet meer nodig,maar het contact met de familie's is er dan ook niet meer en dat is nu juist zo belangrijk, dat we besloten hebben dit zo te laten als voorheen.en voor ieder die wil controleren is het een eenvoudige zaak want je stuurt of mailt de afschriften van de overboekingen.

Geplaatst op 24 december 2006

Afgelopen november is een nieuw aangekochte Negombo-boot met visnetten en een vijftien PK buitenboord motor met veel feestelijk vertoon door Arco en Anneke te water gelaten.
Drie gezinnen maken gebruiken deze boot en betalen Euro 0.08 per nacht (ze vissen namelijk ‘s nachts) wat weer ten goede komt aan een kind die zo weer naar school kan.
 

Geplaatst op 27 februari 2006

Na veel werk in de afgelopen jaren is Stichting Health and Happiness door de overheid erkend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven